Linkit

Lomailuun ja lomakohteisiin liittyviä linkkejä.

saaret.com  Lomakohteet, jotka sijaitsevat saarilla. Hyvin tehdyt sivut, kohteita ei ole vielä kovin montaa. Toivottavasti valikoima lisääntyy. Vielä (tätä kirjoitettaessa) ei ole yhtään Kanarian kohdetta mukana. Käy kurkkaamassa, joko on. 🙂  (Päivitys: Nyt siellä on Lanzarote saaresta kertova sivu.)

kanariansaaret.net Ehkä suosituin Kanarian lomakohteista kertova sivusto. Suosittelen kaikille. Myös siellä hyvä kokoelman Kanariaan ja lomailuun liittyviä linkkejä.

lomaluotto.com Joskus tarvitaan pientä taloudellista tukea lomalle. Lomaluotto sivut ei ole luotottaja vaan kertoo lomaluotoista ja auttaa löytämään rahaa edullisesti.

adventra Verkkokauppa, joka on erikoistunut kaikkeen matkailijoille myytävään tavaraan. Ei siis pelkästään retkeilytarvikkeita vaan aidosti kaikkea, jota tarvitaan matkalla.  Vaikka et sieltä mitään ostaisi niin sivuilta saa vinkkejä matkalle.

Tämä sivusto ei vastaa yllä mainittujen linkkien sisällöstä. Linkit on tarkistettu ja niiden sisältö todettu asialliseksi ja aiheeseen sopivaksi. Sisältö on voinut muuttua tarkastamisen jälkeen.

Sama toimii myös toisinpäin. Yllä mainitut sivut eivät ole vastuussa mistään mitä tällä sivulla kerrotaan. Jos linkissä mainittu kuvaus poikkeaa sivun nykyisestä sisällöstä, niin kohdesivun sisältö on ajantasaisempi.

Jätä kommentti